Индивидуални консултации – здравословно хранене с Дидо Добрев (3 месечен режим)

Консултациите са с цел безопасно и ефективно преминаване към по-здравословно хранене, по начин комфортен за човека без да се нарушава активния работен режим и социална дейност, психологическо, етическо и морално състояние.

Промените в хранителния режим се основават на природни закони (натуропатия) и на принципите на естественото хранене за човека.

За кого са консултациите?

За хората, които искат да изчистят тялото и да станат изцяло здрави, така че различни проблеми, като настинки, грипове, главоболие, алергии, кожни проблеми, постоянни възпалителни процеси, проблеми с дихателната система, сърдечно-съдовата система и други да напуснат тялото и да спрат да безпокоят човека.

Които искат да отслабнат – нормализацията на теглото се получава вследствие на промяната на хранителния режим към по-чист и подобряване на работата на отделителните системи.

Които искат ефективно да преминат към веганство или суровоядство, така че този начин на хранене да е пълноценен за тялото.

Забележка: при тежки заболявания в напреднал стадий, когато човек е на задължителни силно-действащи препарати, тогава натуропатията не винаги може да помогне. При такова положение, моля да се обръщате към медицински лица с необходимата квалификация и практически опит свързан с конкретното заболяване. Консултациите и работата която извършвам е за хора, които не са в тежко здравословно състояние.

Какъв е процеса на работа?

Отначало правим първоначална консултация, на която се запознаваме и фиксираме текущото състояние на човека, неговия текущ хранителен режим, здравословното му състояние, състоянието на отделителните системи, хронични заболявания, трами и т.н. Също така, опеределяме целите и задачите, които иска човек да достигне.

След което правим първоначален вариант на новия хранителен режим и при необходимост въвеждаме допълнителни очистителни процедури.

 В последващите три месеца, един път на две седмици (при необходимост и един път седмично) правим контролни срещи (може и по телефон или по интернет), на които следим как върви процеса и при необходимост и затруднения правим корекции в хранителния режим, добавяме или премахваме допълнителни очистителни практики.

Цената на услугата за всичките 3 месеца е 300 лв

За записване и допълнителна информация:  e-mail: dido@dobrev.eu.com, тел.: 0887432911,

skype: dobrev_dd, facebook: https://www.facebook.com/didoddd

Отзиви

 

За мен тримесечната програма на Дидо Добрев беше най-добрият начин да започна здравословен начин на живот и да открия колко много енергия имам всъщност, стига да й позволя да се появи. А най важният резултат за мен е че само чрез промяна в храненето аз успях да излекувам хроничен проблем със ставите, с който традиционната медицина не успя да се справи за 12 години, през които смених 9 прехвалени ревматолози и изпих всички налични видове противовъзпалителни лекарства и скъпи хранителни добавки с колаген и хиаурон в аптеката, и то по няколко курса.

През първият месец от програмата се усещах доста некомфортно, защото постоянно имах усещане за неситост, въпреки големите количества салати, които изяждах, тоест трябваше да си налагам ограничения като минавам покрай пицарията или готвейки за семейството ми. Благодарение на теоретичните видеа в канала на Дидо обаче, разбрах колко реално е важен процеса на детоксикация за достигане на здравото състояние на всеки орган, а и от там на доброто функциониране на целия организъм Същевременно започнах да усещам прилива на енергия, най-осезаемо сутрин, когато се събуждах и за не повече от 10 минути вече бях активна, докато преди ми беше нужен минимум един час. Привикнах неочаквано бързо към режима и през втория месец вече почти нищо от забранените храни не ми се дояждаше. Седмицата на сок, чай и вода беше трудна, признавам, щеше да е по-добре да си бях взела отпуск, но пък след това се чувствах като преродена. След края на тримесечната програма, вече бях убедена, че този режим на пресни плодове и зеленчуци е най-добрият и лесен начин едновременно да влезеш във форма и да излекуваш тялото си.

 

Благодаря на Дидо Добрев за насоките, помощта, загрижеността и отношението не само по време на програмата, но и до ден днешен.

Диди Валентинова