Индивидуални лечебни сесии

Какво представлява лечебна сесия?

Индивидуална лечебна сесия – това е помощ, която получавате в момента за актуален за вас въпрос, ситуация която искате да разрешите. Въпроса може да е свързан с вас самите, с други хора или с конкретна ситуация.

От къде идва помощта?

Помощта идва отгоре, от ангелския свят, от Ангелите, Светиите и напредналите същества от пътя на Любовта и Светлината. Помощта идва по най-милосърден начин, без груби въздействия, насилствени методи и наркотици.

Ангелите показват причините за тази ситуация, показват причините за вашето състояние, дават отговори на вашите въпроси, след което енергийно премахват причините за вашите безпокойства, дават се нови възможности, защити, всичко от което има нужда човек в момента. 

Какви въпроси могат да се разрешават?

Няма никакво ограничение в коя сфера на живота да получавате подкрепа и помощ.

Ето най-разпространените видове помощ:

 

  • Получаване на защита, отваряне на ума и сърцето за възприемане на Любовта и Светлината;
  • Физическо лечение;
  • Лечение на психо-емоционални състояния: страхове, тревоги, тъга, мъка, ревност, гордост, деструктивни желания и т.н.;
  • Отношения в семеството – съпруг/съпруга, родители и близки;
  • Терапия на карма и родова карма;
  • Показване на мъдростта на душата и откриване на истинните стремежи и цели, мисия в живота и предназначение;
  • Отключване на таланти;
  • Помощ в избиране на работа, бизнес, бизнес партньори;
  • Развиване на интуицията и самостоятелна интуитивна работа, както в материален, така и в духовен план, за ефективна работа и достигане на поставените задачи;
  • Изживяване на Божествена реалзация и Божествения ред в Любовта и Светлината.

Само сеанса достатъчен ли е?

Често само сеанса не е достатъчен и се дава „домашна работа“ във вид на трансформиращи молитви и практики. За всеки човек е индивидуално и се дават необходимите в момента молитви и практики.

„Няма нещо, което човек да е поискал от Бога, и да не е изпълнено желанието му. И то точно когато трябва.“
Учителят Петър Дънов

В някои случаи е необходимо повече от 1 сеанс – 2 или 3 сеанса.

Каква е моята задача?

Моята задача е да наблюдавам и да ви предавам посланията на Ангелите, точно да обяснявам какво правят и какво се изисква от вас. Аз съм само посредник.

Каква е продължителността на сеанса?

Сеансите обикновено са с продължителност от 25 минути до 1 час.

Цена: дарение

Запишете се за сеанс като попълните формата или пишете на dido@dobrev.eu.com

След сеанса можете да направите дарение чрез бутона по-долу

с Кредитна/Дебитна карта или PayPal

Ако желаете да направите дарение по друг начин – банков превод, Изипей, E-pay, Еконт или др., моля пишете на dido@dobrev.eu.com

Отзиви

Сесиите – трудно е да се опише с думи, трябва да ги преживеете. Те могат да помогнат да почувствате различна положителна енергия, която ви помага да откриете своите вътрешни чувства, мисли и емоции.
Сесиите са силно индивидуални и ви помагат да разберете какъв точно е вашият проблем, какво ви натъжава и най-важното ви дават начина, по който можете да промените ситуацията, ако наистина вярвате.
Те ви показват как всичко започва да се променя, ако решите да следвате тази посока.

Силно препоръчително за тези, които имат нужда да отворят умовете и сърцата си за доброто и любовта, за тези, които се чувстват изгубени и искат да намерят своето място на земята.
Вълнуващо е да преминеш през такива положителни преживявания, така че със сигурност го опитай.

Мартина

Работи във веригата за доставки на аптеки

Благодаря на Делчо за прекрасния опит на Познанието, Хармонията и Радостта, които изпитах по време на сесиите. Тук ви очакват Светлина и Любов. Горещо препоръчвам.

Оксана

Благодаря на Дидо Добрев за споделените знания, мъдрост и опит. Чрез направените сесии открих за себе си отговори на въпроси, които не успявах да намеря по традиционният начин. Благодаря!

Северина

Инженер

Лечебните сесии са безценни! Получих огромна помощ, благодарение на тях. Винаги дават точните насоки! Благодарение на сеансите преминах с по-голяма лекота през много трудни житейски ситуации. Безценна помощ!

Елис

Писател

Благодарение на сеансите аз живея един нов, пълноценен и смислен живот! Отвори ми се кръгозора и мирогледа за любовта, с която можем да превърнем всяко нещо което правим, мислим и действаме! Осъзнах в дълбочина нещата който цял един съзнателен живот съм се чудила от къде са, защо са такива и от какво са породени! Промениха ме до неузнаваемост, спокойна, уравновесена, заредена с Божествена Любов и готова да поема всички случващи се събития в днешния свят тук на нашата майка природа и земя с лекотата благодарение на медитациите и молитвите съпроводени с тях лично за мен от преди хиляди години до днес днешен! Благодаря Ви изключително много за това, че сте от малкото истински, ценни, точни и коректни хора до който имах огромната чест да се докосна, израстна и науча, че Любовта и Молитвата са безценни и вървят ръка за ръка във всяка ситуация и във всеки момент!!! Живи и здрави и все толкова помагащи към нас нуждаещите се и искащи да се учат на правилното място, момент и при правилните хора!!!

Илияна