За мен – Делчо Добрев (Дидо)

Израстнал съм в Москва, където завърших средно и висше образование. Завърших училище с английски език, след което постъпих в икономически университет със специалност „Информационни системи в управлението“. След завършване на университета продължих работа в Русия и Казахстан както на технически длъжности (програмист-администратор, аналитик-статистика) така в последствие и на управленчески длъжности (директор представителство).

Изключително много съм благодарен за годините в Русия и Казазстан, попивайки руската душа аз придобих голям вътрешен простор, свобода и размах. Както казват в Русия „Широка русская душа“.

Връщайки се в България през 2007 година, започнах вътрешен процес на себеопознаване чрез молитви, енергийна работа и физическо изчистване следвайки съветите на Учителя Петър Дънов.

Използвайки методите на натуропатията, аз бързо възстанових необходимата чистота на физическото тяло. Тези методи бяха толкова ефективни, че в следващите 3 години аз подробно се обучавах в науката Натуропатия от руските школи, което в последствие ми позволи да започна също да помагам на хората вече в качеството си на диетолог-натуропат да пречистват телата си и да си връщат естественото здраве.

Виждайки при много хора, как те се опитват чрез храненето да решават психо-емоционалните си въпроси ме подтикна да търся и други методи с които да мога да помагам.

Години наред аз практикувах различни енергийни практики и системи, методи от йогата, даосизма, енергийна работа по методиките на Учителя Петър Дънов и енергийни практики по руски системи.

Всичката тази интензивна енергийна работа ми позволи да придобия изключително сензитивно енергийно усещане на тялото, на енергийните потоци, тяхното движение и работа, а също така да усещам и виждам състоянието на другите хора.

В продължение на 3 години обучавайки се в „Училището на Светлината“ и „Просветление чрез Милосърдие“ ми позволи да преоткрия себе си по нов начин, значително да подобря ясновидските и целителните си способности.

Обученията ми помогнаха да започна да водя лечебни терапевтични сеанси и медитации, където хората получават директно лечение и помощ от Светлите Същества – Ангелите, Светиите и извисените Учители от пътя на Светлината и Любовта.

Изключително съм благодарен на Оксана за търпението, напътствията и за всичката помощ през годините.

За въпроси и запитвания използвайте формата по-долу.