8 седмична програма „Хармония на трансформацията“

Ако усещате необходимост от по-интензивно движение към вашата реализация на земята, влизане във вашата мисия и разгръщане на духовния ви потенциал, предлагаме индивидуална практика с домашна работа.

Без наркотици или хипноза, ще можете да влезете в състоянието на радост на сърцето и спокойствие на ума чрез приемане на помощта на милосърдните същества, Светии и Мъдреци от всички пътеки на Светлината.

Този тип практика е най-хармоничен и лечебен начин за физическо и духовно лечение, за пробуждане на дарби и тяхната реализация.

Влезте в силата си и придобийте собствените и уникални способности по пътя на самореализацията. Приемете 8 трансформиращи стъпки – 8 седмици сесии с индивидуална домашна работа:

  • Премахване на енергийни блокажи, изчистване на вашата Матрица, формиране на вашата защита и здравословен баланс.
  • Изчистване на семейната карма, за отваряне на вашия път.
  • Ще имате уникално преживяване: ще си спомните своите значими прераждания, за да придобиете мъдростта на душата си, за да разбирате как умело и ясно да постигате вашата Цел.
  • Ще  се научите да практикувате получената си мъдрост и енергийна защита.
  • Ще използвате новите си божествени честоти за да постигнете по-високо съзнание и да смекчите кармата.
  • Ще се научите да се заземявате и да проявявате умствените си сили както и способността да виждате какво още е необходимо да се направи.
  • Ще се научите бързо да постигате целите си, като приемате помощта и напътствията на Светлината отвътре и отгоре.
  • Ще можете да приемете способността да действате в по-високите измерения за израстването на душата и преживяването на Божествения Ред.

 

Тези стъпки могат да бъдат постигнати ако работите в тясно сътрудничество с нас и с вашето Божествено Ръководство.

На всеки ученик ще бъде предложено да се съсредоточи върху разгръщането на личната духовна практика за интуитивна лекота, блаженство на живота и здравословен баланс. Този курс може да се минава на живо или онлайн.

Предоставяме записи на благословиите и молитвите от вашите сесии, както и важни домашни работи.

Оксана Хайтс: учител по медитация

Кой ще води курса?

Оксана Хайтс е последователка на учението на Христос, ясновидка, духовен целител.

 

Делчо Добрев е последовател на учението на Христос, ученик на Оксана Хайтс (Радананда), наследствен целител, диетолог-натуропат.

 

Запишете се за курса

ЦЕНА: 700 лв

             350 лв

Регистрирайте се тук –––>

 

При положение че имате финансови затруднения, но усещате че този курс е подходящ за вас, разглеждаме молби и приемаме в курса в зависимост от вашето финансово положение. Моля пишете заявка на dido@dobrev.eu.com уточнявайки вашата ситуация и нуждата от помощ.

За повече информация и въпроси: dido@dobrev.eu.com

Отзиви

Аз съм изключително благодарна и препоръчвавам от сърце осем седмичният курс на индивидуални благословии! Почувствах щастие и лекота след сеансите, осъзнах и разбрах неща за себе си и близките хора до мен, домашните са лесни за изпълнение. Мога да кажа,че се чувствам по-спокойна, щастлива и хармонична в светлината и любовта!

Станислава

Здравен работник